Ερευνητής Θεραπευτής Ακασικών Αρχείων & Εκκρεμούς

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι πλησιάζουν τα Ακασικά Αρχεία ως εργαλείο για την προσωπική ανάπτυξη και Αυτοθεραπεία τους. Η διαισθητική δασκάλα, συγγραφέας και ερευνήτρια των Ακασικών Αρχείων, Linda Howe, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Σήμερα, τα Ακασικά Αρχεία δεν είναι πλέον ο αποκλειστικός τομέας των αγίων, των μελετητών και των μυστικιστών. Η Συλλογική Συνείδηση της ανθρωπότητας έχει αναπτυχθεί, εξελίσσεται και ωριμάζει. “

Προκειμένου να λάβεις ξεκάθαρες απαντήσεις και προσωπική καθοδήγηση μέσα από τα Ακασικά Αρχεία χρειάζεται πάνω από όλα να είσαι ξεκάθαρος στο τι ζητάς και να έχεις Ξεκάθαρη και Δυνατή πρόθεση για την Θεραπεία και την Αλλαγή σου. Μέσα από την έρευνα των Ακασικών Αρχείων προσφέρεις μια απελευθέρωση στην Ψυχή σου από περιορισμούς όπως δυσλειτουργικές πεποιθήσεις και πιστεύω, σκεπτομορφές φόβου ή πόνου και πολλές άλλες ενεργειακές καταγραφές που δεν σε εξυπηρετούν στο Εδώ και Τώρα που βιώνεις και είτε καθυστερούν είτε εμποδίζουν την Πνευματική σου Ανέλιξη.

Επιθυμείς απλώς να εξερευνήσεις τις προηγούμενες ζωές σου ή σε ενδιαφέρει να μάθεις από τις εμπειρίες των προηγούμενων ενσαρκώσεων σου και να λάβεις όλα τα Μηνύματα, τη Γνώση και τη Σοφία που έχουν να σου προσφέρουν? Μήπως σε ενδιαφέρει η απελευθέρωσή σου από χαμηλοκραδασμικές ενέργειες με τελικό σκοπό την Πνευματική σου Διεύρυνση και Εξέλιξη ή μήπως σε ενδιαφέρει η απελευθέρωσή σου από περιοριστικές πεποιθήσεις που σε απομακρύνουν από την Αφθονία σου?
Ή μήπως επιθυμείς αυτή τη νέα Γνώση με δόνηση Αγάπης και Ελευθερίας να τη μοιράσεις γύρω σου?

Όποια και εάν είναι η πρόθεση και η επιθυμία σου … Ζήτα και Λάβε και Εσύ τη δική σου προσωπική καθοδήγηση και εκπαίδευση με τη δύναμη των Ακασικών Αρχείων … ΜΠΟΡΕΙΣ!

#stayTunedToYourself

Ας Γνωριστούμε!

#StayTunedToYourself

12 + 14 =

Τηλέφωνα Επικονωνίας

(+30) 6936961367

(+30) 6979671008

 

Email

info@AiCan.eu

Διεύθυνση

Αθήνα - Μεσολόγγι