Σύμφωνα με τον Colin C. Tipping ως ενεργειακά – πνευματικά όντα που βιώνουμε μία ανθρώπινη εμπειρία εκπέμπουμε ανάμεσα σε δύο αρχετυπικές δονήσεις … του Θύματος και του Δημιουργού. Ασυνείδητα και από γενιά σε γενιά εκπαιδευόμαστε να δονούμαστε στη Χαμηλοκραδασμική δόνηση του αρχετύπου του Θύματος. Φυσικά, αυτό συνέβαινε σε τόσο μεγάλο βαθμό μέχρι σήμερα διότι η ανθρωπότητα χρειαζόταν αυτή τη διαδικασία, αυτό το μάθημα για να ωριμάσει και να εξελιχθεί. Μέσα από τους φόβους μας και τα «δράματα» της γήινης (matrix) ζωής μας μαθαίνουμε ότι χρειαζόμαστε ώστε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία αυτήν μας την αποστολή.

Ήρθε όμως πλέον η ώρα να ολοκληρώσουμε συλλογικά αυτήν την εμπειρία και να περάσουμε στο επόμενο εξελικτικό μας στάδιο. Αυτό το στάδιο είναι να επανεκπαιδευτούμε ώστε να καλλιεργήσουμε πεποιθήσεις και πιστεύω που εκπέμπουν στη δόνηση του Δημιουργού. Το πρώτο βήμα σε αυτήν την εξελικτική διαδικασία είναι να απαλλαγούμε από «δραματικές» σκέψεις και πεποιθήσεις που ενισχύουν τη νοοτροπία του θύματος μέσω της απελευθέρωσης Χαμηλοκραδασμικών Συναισθημάτων και του πόνου που ενδεχομένως έχουμε βιώσει κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

Με συγχωρώ και με αγαπώ

Αυτό που χρειάζεται να μας είναι πλήρως κατανοητό είναι πως για να μετασχηματίσουμε οτιδήποτε, χρειάζεται πρώτα να το βιώσουμε πλήρως και μετέπειτα να βρούμε ανθρώπους και εργαλεία που μας ταιριάζουν και μας υποστηρίζουν στην προσωπική μας απελευθέρωση. Η προσωπική απελευθέρωση και εξέλιξη του κάθε έναν από εμάς είναι που δημιουργεί τη συλλογική  απελευθέρωση και ανέλιξη.

«Για να μετασχηματίσουμε ένα τόσο θεμελιώδες ενεργειακό πρότυπο όπως το αρχέτυπο του θύματος, πρέπει πρώτα να το αποδεχθούν ως πνευματική αποστολή τους αμέτρητες που κατέχουν την απαραίτητη σοφία και αγάπη για να φέρουν εις πέρας το τεράστιο αυτό έργο. Ίσως είστε και εσείς μία από αυτές τις ψυχές που προσφέρθηκαν εθελοντικά γι’ αυτήν την αποστολή.» (C. Tipping, ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ)

με αγαπώ
Με συγχωρώ & με αγαπώ

Προσωπικά, πιστεύω πως για να σε έχει προσελκύσει αυτό το άρθρο και να το διαβάζεις αυτή τη στιγμή, είσαι ένας από αυτούς τους Γήινους Αγγέλους που έχουν επιλέξει να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν την ανέλιξη της Γαίας μας! Πως …; Μα φυσικά μέσα από τη δική σου Απελευθέρωση, Ενδυνάμωση, Αυτογνωσία και Εξέλιξη. Όταν εσύ απελευθερώνεις ένα Χαμηλοκραδασμικό Συναίσθημα (φόβου, λύπης, οργής, θυμού) αυτή η ενέργεια απελευθερώνεται και από το πεδίο της Γης και έτσι η Γαία μας σταδιακά μετατρέπεται σε έναν πλανήτη Χαράς, Ευδαιμονίας και Πληρότητας απαλλαγμένη από βαριές ενέργειες και απαιτητικά «δραματικά» μαθήματα.  

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν χρειάζεται κάτι παραπάνω από την απλά «Συγχώρεση». Χρειάζεται κάτι πιο δραστικό και άμεσο που να εμπεριέχει τη μετουσίωση! Δεν φτάνει απλά η συνειδητοποίηση και η παρατήρηση. Χρειάζεται και Αλλαγή … ΔΡΑΣΗ! Αυτή είναι η διαφορά της Δραστικής Συγχώρεσης! Μέσα από την εξάσκηση της, καλλιεργούμε τον Δημιουργό μέσα μας.

Από που όμως χρειάζεται ο καθένας μας να ξεκινήσει;

Μα φυσικά από τον ίδιο του τον Εαυτό!! Μόνο όταν Συγχωρέσουμε τον Εαυτό μας Δραστικά και απελευθερώσει ο καθένας μας δυσλειτουργικά Συναισθήματα που κρατά για τον Εαυτό του, εμπειρίες και πεποιθήσεις που ενισχύουν τη  νοοτροπία του θύματος μέσα του μπορούμε να νιώσουμε Γαλήνη και Συγχώρεση και για τους άλλους ανθρώπους γύρω μας. Μέσα από τη Δραστική Συγχώρεση κατανοούμε έμπρακτα πως οι άλλοι έχουν ένα ρόλο παρτενέρ στη ζωή και την εξέλιξή μας προκειμένου να γνωρίσουμε  τον ίδιο μας τον Εαυτό και τις άπειρες ικανότητές μας και να ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ!

Σε κάθε λοιπόν απαιτητική και «επώδυνη» για εμένα κατάσταση ΜΠΟΡΩ να κλείσω για λίγο τα μάτια μου, να πάρω μερικές βαθιές εισπνοές και εκπνοές και να κάνω στον Εαυτό μου τις εξής ερωτήσεις:

 1. Τι επιθυμεί αυτή η κατάσταση να μου πει;
 2. Τι νιώθω με αυτό το περιστατικό … με αυτήν την αλλαγή ή αυτή τη νέα συνθήκη;
 3. Πως μπορώ να δω αυτήν την εμπειρία μέσα από μία άλλη πραγματικότητα;

«ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΖΩΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

COLIN C. TIPPING

Για ποιο όμως λόγο να τα κάνω και να τα κάνεις όλα αυτά;

Επειδή ως άνθρωποι είναι στη φύση μας, έχουμε δημιουργηθεί ώστε να έχουμε Υγεία, Ξεκούραση και Χαρά στη ζωή μας. Υπάρχει μέσα μας ένας γενετικός κώδικας που λειτουργεί αυτόνομα ο οποίος μας ξυπνά και μας καθοδηγεί αδιάλειπτα. Είναι το εσωτερικό μας GPS που ξέρει τον προορισμό αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει ότι εμείς τον έχουμε ξεχάσει. Πλέον ήρθε η ώρα όμως της συλλογικής και προσωπικής αφύπνισης ώστε να απελευθερωθούμε ως μονάδες και ως σύνολο από αυτά τα Συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που λειτουργούν ως σκουπίδια μέσα μας και μας μολύνουν. Άλλωστε οι κβαντικού φυσικοί έχουν αποδείξει πως τα Συναισθήματά μας συμπυκνώνονται σε ενεργειακά σωματίδια που αν δεν εκφραστούν εγκαθίστανται στο χώρο ανάμεσα στα κύτταρα και τα μόρια του φυσικού μας σώματος και με το πέρασμα του χρόνου γίνονται εστίες μόλυνσης και νόσησης. Επομένως, είναι πάρα πολύ σημαντικό να υιοθετούμε έναν  τρόπο ζωής απελευθέρωσης και αποφόρτισης από αυτές τις συναισθηματικές τοξίνες!

Οι τρόποι στις μέρες μας ευτυχώς είναι πολλοί και πολύ ενδιαφέροντες!

Θα σου αναφέρω ενδεικτικά με ποιους εργάζομαι εγώ για εμένα και τους εκπαιδευόμενους μου:

 1. Κβαντικοί Μετουσιωτικοί Διαλογισμοί για Συναισθηματικό Καθαρισμό και Αποτοξίνωση
 2. Κβαντικοί Διαλογισμοί Δραστικής Συγχώρεσης
 3. Mindfulness Διαλογισμοί ενδυνάμωσης και Αυτό-Αγάπης
 4. Mindfulness Ασκήσεις Συναισθηματικής Αυτορρύθμισης και Εξισορρόπησης
 5. Αναπνευστικές Ασκήσεις Συναισθηματικής Απελευθέρωσης και Ενδυνάμωσης
 6. Εσωτερική Επικοινωνία με το Φυσικό Σώμα, τα μέρη και τα εσωτερικά του όργανα
 7. Quantum Chakras Healing
 8. Επικοινωνία και Αλληλεπίδραση με like mindset ανθρώπους.
 9. Καλλιέργεια στην καθημερινότητά σου ενός θεραπευτικού ή/και coaching μοντέλου αυτογνωσίας.

Αυτά είναι μερικά από τα βήματα που μπορείς και εσύ να καλλιεργήσεις και να ακολουθήσεις αλλά είμαι σίγουρη πως Μπορείς να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερα!

Είμαι η Αλεξάνδρα … ζω στην Αθήνα και εργάζομαι μέσω προσωπικών συνεδριών High Emotional Coaching. Υποστηρίζω όποιον το επιθυμεί να ανακαλύψει τον Αληθινό Εαυτό του και να καλλιεργήσει το Ύψιστο Δυναμικό του. Παράλληλα, μέσω ομάδων διοργανώνω και διεξάγω Αυτό-Γνωσιακά σεμινάρια και retreats …… Χαράς … Συνειδητοποίησης … Απόλαυσης και Μαγευτικότητας!

Είμαι η AiCAN και Είμαι εδώ για Εσάς … !

Θα χαρώ να μοιραστείς μαζί μου τις Σκέψεις σου και τις δικές σου Αυτό-Ανακαλύψεις και Επιλογές στο info@aican.eu και να εξασφαλίσεις τη δική σου ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρία Γνωριμίας με Εμένα και με το High Emotional Coaching!

Κάνε εγγραφή στο newsletter για να μη χάνεις κανένα από τα σεμινάρια ή τις εκδηλώσεις μας!!

Λίγο πριν σε αφήσω επιθυμώ να σου υπενθυμίσω να μένεις σταθερός στον παλμό σου …  #stayTunedToYourself

Βασικά … Μπορείς … Οτιδήποτε Επιθυμείς!!

error: ουπς... Όχι δεξί κλίκ.
Share This