Όλοι έχουμε ένα μικρό παιδί κρυμμένο μέσα μας, το οποίο κρατά εγκλωβισμένα συναισθήματα, φόβους και αρνητικές εμπειρίες.
Αυτό το “τραυματισμένο ” συναισθηματικά παιδί από φόβους, εγκατάλειψη, έλλειψη στοργής & αγάπης, από σκληρή συμπεριφορά ή άλλες άσχημες συμπεριφορές, έπαψε να μεγαλώνει.
Μπορεί εμείς να μεγαλώνουμε και να “ενηλικιωνόμαστε”, παίρνοντας τη ζωή στα χέρια μας όμως ένα κομμάτι του εαυτού μας συνεχίζει να μένει αυτό το “παιδί” που πληγώθηκε. Αν το κρατήσουμε πληγωμένο αυτό το παιδί θα ελέγχει τη ζωή μας δημιουργώντας δυνατά ξεσπάσματα θυμού, εξαρτητικές συμπεριφορές, εκτός ελέγχου αντιδράσεις, τοξική γονεϊκή επικοινωνία, δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις.
Και όλο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την προσπάθεια του να εισακουστεί, να αναγνωριστεί και να θεραπευτεί.
Ελάτε να συναντήσουμε το παιδί μέσα μας…
Ελάτε κοντά να αγκαλιάσουμε αυτό το εσωτερικό παιδί, να το παρηγορίσουμε, να το θεραπεύσουμε και να το βοηθήσουμε να μεγαλώσει.
Ελάτε να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση μαζί του βασισμένη στην αγάπη, την ελευθερία, την αποδοχή, την ΣΥΧΩΡΕΣΗ.

Μέσα σε ένα κύκλο 6 σεμιναρίων μαθαίνουμε τι είναι το “εσωτερικό παιδί”. Μέσα από διαλογισμούς το συναντάμε, του μιλάμε, το κανακεύουμε, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ελλείψεις του, το θεραπεύουμε και μαθαίνουμε να ΣΥΧΩΡΟΎΜΕ … !
Μαθαίνουμε επίσης τι είναι τα “αρχέτυπα του παιδιού” και πως αυτά μπορούν να μας επηρεάσουν θετικά η αρνητικά στην ζωή μας.
Με τη βοήθεια του Δημιουργού, των Αρχαγγέλων, των Αναληφθέντων Διδασκάλων και των Αγγέλων θα αποκόψουμε κάθε αρνητική επιρροή και θα ενεργοποιήσουμε τις θετικές και μόνο επιρροές στην ζωή και καθημερινότητα μας.

Ας Γνωριστούμε!

#StayTunedToYourself

2 + 11 =

Τηλέφωνα Επικονωνίας

(+30) 6936961367

(+30) 6979671008

 

Email

info@AiCan.eu

Διεύθυνση

Αθήνα - Μεσολόγγι