Δραστική Αυτοαναγνώριση μέσα απο τα Τσάκρα της Καρδιάς

Μέσα από αναπάντεχα και μη διαχειρίσιμα από το συνειδητό Νου συμβάντα ερχόμαστε με σαφήνεια και καθαρότητα μπροστά στην πραγματικότητα που έχουμε όλοι μας Δημιουργήσει και καλούμαστε να αποφασίσουμε εάν αυτή η Πραγματικότητα πηγάζει μέσα από τις Επιθυμίες μας ή τους φόβους μας. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται  να βουτήξαμε βαθιά στο ΕΙΝΑΙ μας, στα βάθη του υποσυνειδήτου μας, στις διάφορες στρώσεις μας, καθώς όλοι έχουμε στρώσεις αντιπάθειας και μίσους για τον Εαυτό μας, να μας συναντήσουμε, μας αγκαλιάσουμε και να μας Αυτό – Συγχωρέσουμε με Αγάπη, Αποδοχή και Συμπόνια.

Με τη βοήθεια καθοδηγούμενων διαλογισμών θα ερχόμαστε κάθε εβδομάδα σε επαφή με το chakra της Καρδιάς μας και θα ανακαλύπτουμε νέες πτυχές και δυνατότητες της Πολυδιάστατης & Μοναδικής Ύπαρξής μας και με τη βοήθεια των ασκήσεων της Δραστικής Συγχώρεσης θα απελευθερώνουμε στο Θεϊκό Φως κάθε τραύμα, οπτική και πεποίθηση για τον Εαυτό που δεν είναι Αγάπη.

 

Όλοι έχουμε ένα μικρό παιδί κρυμμένο μέσα μας, το οποίο κρατά εγκλωβισμένα συναισθήματα, φόβους και αρνητικές εμπειρίες.

Αυτό το “τραυματισμένο ” συναισθηματικά παιδί από φόβους, εγκατάλειψη, έλλειψη στοργής & αγάπης, από σκληρή συμπεριφορά ή άλλες άσχημες συμπεριφορές, έπαψε να μεγαλώνει.

Μπορεί εμείς να μεγαλώνουμε και να “ενηλικιωνόμαστε”, παίρνοντας τη ζωή στα χέρια μας όμως ένα κομμάτι του εαυτού μας συνεχίζει να μένει αυτό το “παιδί” που πληγώθηκε. Αν το κρατήσουμε πληγωμένο αυτό το παιδί θα ελέγχει τη ζωή μας δημιουργώντας δυνατά ξεσπάσματα θυμού, εξαρτητικές συμπεριφορές, εκτός ελέγχου αντιδράσεις, τοξική γονεϊκή επικοινωνία, δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις.

Και όλο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την προσπάθεια του να εισακουστεί, να αναγνωριστεί και να θεραπευτεί.

 

Σας περιμένω με Χαρά!!

Ας Γνωριστούμε!

#StayTunedToYourself

14 + 11 =

Τηλέφωνα Επικονωνίας

(+30) 6936961367

(+30) 6979671008

 

Email

info@AiCan.eu

Διεύθυνση

Αθήνα - Μεσολόγγι