Το Δώρο του Θυμού

Τί γίνονται τα συναισθήματα όταν τα καταπνίγουμε;

Που πηγαίνουν οι ανάγκες μας όταν τις καταπιέζουμε;

Τί συμβαίνει στις επιθυμίες μας όταν δεν τολμάμε να τις εκφράσουμε;

Τί συμβαίνει στο μικρό παιδάκι που όλοι έχουμε μέσα μας όταν του ξυπνούν μνήμες πόνου και οδυνηρές εμπειρίες τις οποίες επιθυμεί να εκφράσει αλλά σωπαίνει;

Η απάντηση είναι κοινή: βυθίζονται στα βάθη του «Είναι» μας, στις αποθήκες του ψυχισμού μας και γίνονται δυσλειτουργικές και επιζήμιες για την υγεία και τον ψυχισμό μας καταγραφές στο υποσυνείδητο, οι οποίες ορίζουν τη ζωή μας. Όταν αυτές οι καταγραφές πολλαπλασιαστούν και οι αποθήκες του υποσυνειδήτου μας γεμίσουν ασφυκτικά επέρχεται ανισσοροπία στο σώμα και τον ψυχισμό μας και ασθενούμε…αρρωσταίνουμε!

 

Ο τρόπος για να μη συμβεί αυτό είναι να εκφραστούν εποικοδομητικά και να θεραπευτούν!

Στο σεμινάριο αυτό θα έρθουμε σε επαφή με το θυμό που βρίσκεται μέσα μας και που μπορεί να μας δηλητηριάζει υποσυνείδητα χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε! Μέσω διαλογισμών, βιωματικών και προβολικών ασκήσεων θα εκφράσουμε και θα θεραπεύσουμε όλα αυτά τα συναισθήματα και πεποιθήσεις που συντηρούν το θυμό μας και θα τον μετουσιώσουμε σε….!

Επίσης, θα μάθουμε τα όργανα που επηρεάζονται από το θυμό μας καθώς και τις ασθένειες που προκαλούνται από αυτόν, ενώ ταυτόχρονα θα μάθουνε και πως ο θυμός επηρεάζει το κάθε μας chakra! Τέλος θα μάθουμε πως να λέμε «όχι» και να θέτουμε υγιή όρια με Σεβασμό και Αγάπη και πως να επικοινωνούμε με Ειρήνη και Αγάπη την Αλήθεια μας με το περιβάλλον μας μέσα από τις βασικές αρχές της Μη Βίαιης Επικοινωνίας!

 

Σας περιμένω με Χαρά!!

Ας Γνωριστούμε!

#StayTunedToYourself

1 + 7 =

Τηλέφωνα Επικονωνίας

(+30) 6936961367

(+30) 6979671008

 

Email

info@AiCan.eu

Διεύθυνση

Αθήνα - Μεσολόγγι