ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΙΚΙ

Οι Άγγελοι είναι οντότητες καθαρού φωτός και η πρόθεσή τους είναι να σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς από τις αιτίες που σου προκαλούν άγχος, στρες, ασθένειες, συναισθηματικά μπλοκαρίσματα ή δυσάρεστα σωματικά συμπτώματα και γενικά από όλα εκείνα που δεν εξυπηρετούν και δεν διευκολύνουν την καθημερινότητά σου, στο Εδώ και το Τώρα που βιώνεις!

Είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να συνδεθείς με τον εσώτερο εαυτό σου και να ανακαλύψεις το δυναμικό που κρύβεις μέσα σου, ώστε αξιοποιώντας το να ζήσεις τη ζωή που επιθυμείς!

Όταν μιλάμε για θεραπεία δεν εννοούμε μονάχα την ίαση από την ασθένεια σε φυσικό επίπεδο, αλλά την ουσιαστική απελευθέρωση από οτιδήποτε σε δεσμεύει σε συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Όλες οι ασθένειες άλλωστε δεν είναι τίποτε άλλο παρά συμπτώματα ενός περιοριστικού τρόπου σκέψης και δράσης στην καθημερινή ζωή! Κάθε φορά που ζητάς βοήθεια από το Αγγελικό Βασίλειο επιτρέπεις στον εαυτό σου να συντονιστεί με την Θεική σου φύση … με το Θεό μέσα Σου!

Γιατί Αγγελικό Ρεικι?

Γιατί το Αγγελικό ρεικι είναι ένα δυναμικό «εργαλείο» που σε συνδέει με τη Συμπαντική Ενέργεια, με το Όλον και εδραιώνει τη σύνδεση σου με τους Αγγελικούς Θεραπευτές οι οποίοι πραγματοποιούν τις αλλαγές ή τη θεραπεία που χρειάζεται να γίνει εκείνη τη στιγμή.

Το Αγγελικό Ρεικι είναι μια αποτελεσματική και πολυδιάστατη μέθοδος θεραπείας που βοηθά και ενεργοποιεί το σύστημα αυτό-θεραπείας σου. Με το Αγγελικό Ρεικι μαθαίνεις πως να εντοπίζεις μπλοκαρίσματα στην ενέργεια σου και το αυρικό σου πεδίο καθώς και δυσαρμονικά μοτίβα και πεποιθήσεις που είναι καταγεγραμμένα στο υποσυνείδητό σου και μέσω των Αρχαγγέλων, των Αγγέλων, των Αναληφθέντων Διδασκάλων και όλων των Οντοτήτων του Φωτός,  οι ενέργειες αυτές θεραπεύονται και μετουσιώνονται σε Αγάπη και Καθαρό Θεϊκό Φως, επιτρέποντας στο Αγγελικό Βασίλειο να πραγματοποιήσει τις αλλαγές αυτές στο πλέγμα της πραγματικότητας Σου! Με το Αγγελικό Ρεικι Μπορείς να καθαρίσεις τόσο Εσένα τον ίδιο όσο και τους χώρους που ζεις και εργάζεσαι,  από χαμηλοκραδασμικές και δυσλειτουργικές ενέργειες,  ενώ ταυτόχρονα ενισχύεις και ανυψώνεις τη δόνηση και τη συχνότητά σου, με τελικό θαύμα την ανύψωση της Πραγματικότητάς Σου! Με τον τρόπο αυτό, φέρνεις αλλαγές και αναβαθμίσεις στη Ζωή και την καθημερινότητά Σου…

ΜΠΟΡΕΙΣ!

Το Σύστημα Θεραπείας του Αγγελικού Ρέικι δόθηκε στον Kevin Core (Κέβιν Κορ) από τον Αρχάγγελο Μέτατρον μέσω ανώτερης επικοινωνίας από τον Οκτώβριο του 2002 έως το Φεβρουάριο του 2003, προκειμένου να το μεταδώσει. Συνιδρυτές του είναι ο Κέβιν και η σύζυγός του Κριστίν Κορ, σύμφωνα με τους οποίους, η εκμάθηση και η πρακτική του Αγγελικού Ρέικι πραγματοποιείται σύμφωνα με τον αυθεντικό παραδοσιακό τρόπο που δόθηκε και χρησιμοποιήθηκε στην εποχή της Ατλαντίδας.

Μέχρι σήμερα το Αγγελικό Ρέικι έχει διαδοθεί σε περισσότερες από 23 χώρες. Ο Κέβιν Κόρ έφυγε από τη ζωή στις 2 Ιουνίου 2009 και έκτοτε το έργο της διάδοσης συνεχίζεται υπό την αιγίδα της Κριστίν Κορ και του Επίσημου Παγκόσμιου Οργανισμού Αγγελικού Ρέικι.

Ας Γνωριστούμε!

#StayTunedToYourself

13 + 7 =

Τηλέφωνα Επικονωνίας

(+30) 6936961367

(+30) 6979671008

 

Email

info@AiCan.eu

Διεύθυνση

Αθήνα - Μεσολόγγι