ΕΚΚΡΕΜΕΣ

Το εκκρεμές είναι ένα πανίσχυρο και πανάρχαιο εργαλείο. Για Εμένα υπήρξε η αρχή αυτού του μοναδικού και ατελείωτου ΑυτοΓνωσιακού ταξιδιού! Μέσα από τις κατάλληλες τεχνικές και ερωτήσεις μπορείς ταχύτατα να αναγνωρίσεις  πτυχές και καταγραφές που λειτουργούν ανασταλτικά, που σε μπλοκάρουν στις αποφάσεις και τα βήματά σου και σε απομακρύνουν από την ενότητα την πληρότητα και την ζωή που πραγματικά επιθυμείς.

Το εκκρεμές είναι ο πολυτιμότερος βοηθός σου σε αυτό το Αυτο γνωσιακό ταξίδι που λέγεται Ζωή, είτε εντάσσοντάς το στην καθημερινότητά σου είτε κάνοντας μία Έρευνα Ψυχικού Προφίλ, ώστε να ανακαλύψεις, να συνειδητοποιήσεις και να απελευθερώσεις με τις κατάλληλες τεχνικές και δηλώσεις όλα όσα σε απομακρύνουν από την εκπλήρωση των Επιθυμιών σου …!

Με τη βοήθεια του κατάλληλου για Εσένα ερευνητή – θεραπευτή και τη χρήση κατάλληλων διαγραμμάτων ΜΠΟΡΕΙΣ να αντλήσεις άπειρες, μοναδικές και θαυμάσιες πληροφορίες από το υποσυνείδητό σου. Με την ξεκάθαρη άδεια σου ο ερευνητής – θεραπευτής συνδέεται με εκείνο το μέρος της Ύπαρξής σου που ονομάζεται Ανώτερος Εαυτός, το οποίο έχει την πλήρη Γνώση για τις ενσαρκωσεις και το Ιερό Συμβόλαιο της Ζωής σου. Μέσα από αυτήν τη σύνδεση, λαμβάνεις καθοδήγηση και τις πληροφορίες που χρειάζεσαι στο Εδώ και το Τώρα σου. Μέσω του εκκρεμούς ο θεραπευτής – ερευνητής συνδέεται με το χωροχρονικό εκείνο σημείο που ονομάζουμε Ακασικά Αρχεία , το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες από ζωή σε ζωή και λαμβάνει όλες εκείνες τις ενεργειακές πληροφορίες που χρειάζεται να μεταβιβάσει στον θεραπευόμενο του.

Get In Touch

Call

(855)-491-9967

Email

optima@yoursite.com

Address

1234 Divi St. #100, San Francisco, CA 93150

Hours

Mon – Fri: 10am – 9pm
Weekends: 10am – 3m