ΤΣΑΚΡΑΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΙ

Τα τσάκρα και οι μεσημβρινοί δεν έχουν διαστάσεις … βρίσκονται Παντού!

Τα τσάκρα, οι μεσημβρινοί και άλλες ενεργειακές δομές δεν συνδέονται με τη φυσική σφαίρα αλλά μπορούν να γίνουν αντιληπτές μέσω των αισθήσεων και της διαίσθησης με πολύ ακριβή τρόπο.

Οι τεχνικές της μεθόδου αυτής έχουν δοκιμαστεί εμπειρικά με θαυμαστά και μοναδικά απτά αποτελέσματα.

α τσάκρα είναι ενεργειακά κέντρα… μετατροπείς ενέργειας….“τροχοί φωτός”. Στην πραγματικότητα τα τσάκρα είναι τα όργανα του ενεργειακού μας σώματός, της φωτεινής ενεργειακής ασπίδας μας. Μπορούμε να τους  οραματιστούμε ως δονούμενους δίσκους συγκεντρωμένης ενέργειας, με ξεχωριστό χρώμα ο καθένας.

Τα τσάκρα μεταδίδουν πληροφορίες από την αύρα και αποτελούν ένα αποτύπωμα του φυσικού σώματος και των λειτουργιών του. Στα τσάκρα επίσης, βρίσκονται αποθηκευμένα παρελθοντικά τραύματα (από αυτή ή προηγούμενες ζωές) και πόνοι που έχουμε βιώσει. Αυτά επηρεάζουν τη συναισθηματική και σωματική μας υγεία μέσω της σύνδεσης με τους ενδοκρινείς αδένες που ρυθμίζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά. Επίσης, τα τσάκρα είναι μετατροπείς ενέργειας συνδέοντας τα διάφορα λεπτά στρώματα της αύρας όπως το αιθερικό, το αστρικό και το νοητικό.

Τις περισσότερες φορές τα τσάκρα παρουσιάζονται (συμβολίζονται)  με τη μορφή του λωτού. Ο λωτός αρχίζει τη ζωή του σε λασπώδες νερό στο βάθος μιας λίμνης ή ενός ποταμού και μεγαλώνει προς τα επάνω για να ανθίσει στο Φως. Ουσιαστικά η όλη αυτή διαδικασία αντικατοπτρίζει το ανθρώπινο δυναμικό, τις απαρχές μας και την πνευματική μας άνθιση μέσα από τον έλεγχο των συναισθημάτων μας. Η πύρινη ροή ενέργειας, η οποία διαχέεται κατά μήκος της σπονδυλικής μας στήλης, από τα πέλματα έως το κεφάλι, οδηγεί στη μετατροπή της σεξουαλικής επιθυμίας σε πνευματική διαφώτιση μέσα από το διαλογισμό και το πνευματικό μας μονοπάτι.

Υπάρχουν 7 Κύρια τσάκρα μέσα στο σώμα μας και 5 Ανώτερα έξω από αυτό, τα οποία ενεργοποιούνται όταν έλθουν σε ισορροπία τα 7 Κύρια. Εκτός όμως από τα 7 Κύρια τσάκρα, στο ενεργειακό μας σώμα υπάρχουν και εκατοντάδες δευτερεύοντα τσάκρα με κυριότερα αυτά των χεριών και των ποδιών. 

 

Οι μεσημβρινοί είναι τα κανάλια που χρησιμοποιεί το Qi ή αλλιώς Πράνα, δηλαδή η ενέργεια, για να κυκλοφορήσει στο σώμα και τα τσάκρα. Τα κανάλια αυτά λέγονται μεσημβρινοί καθώς όπως και στους μεσημβρινούς της Γης, η ενέργεια ρέει από κάτω προς τα πάνω ή αντίστροφα, πάντοτε όμως από τον έναν πόλο στον άλλον.

Υπάρχουν 12 ζεύγη Κύριων μεσημβρινών, 6 για την κάθε πλευρά του σώματος … 6 Yin & 6 Yang! Οι Yin μεσημβρινοί διατρέχουν την περιοχή του στομάχου, του στήθους και της έσω επιφάνειας των άκρων και οι Yang μεσημβρινοί την περιοχή της ράχης και την έξω επιφάνεια των άκρων.

 

Αυτό που χρειάζεται να σου γίνει Συνειδητό είναι πως τα τσάκρα και οι μεσημβρινοί αποτελούν αντανακλάσεις του ενός με κάθε άλλον γύρω σου. Κατανοώντας και δουλεύοντας και με τις δύο αυτές διαστάσεις της Ύπαρξής σου αυξάνεις την αντίληψή σου για την ενέργεια και την υγεία σου.

Έλα και Εσύ σε επαφή με τα τσάκρα σου Τώρα και βίωσε στη ζωή σου το σημείο όπου τέμνονται ο χώρος και ο χρόνος … το Σημείο της δικής σου Ευεξίας … Υγείας και Ολότητας …της δικής σου ΕΥΤΥΧΙΑΣ … ΜΠΟΡΕΙΣ!

Ας Γνωριστούμε!

#StayTunedToYourself

1 + 9 =

Τηλέφωνα Επικονωνίας

(+30) 6936961367

(+30) 6979671008

 

Email

info@AiCan.eu

Διεύθυνση

Αθήνα - Μεσολόγγι