ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ο Διαλογισμός είναι εκείνη η κατάσταση Ύπαρξης όπου ενώνονται όλες οι πτυχές της προσωπικότητάς μας και τα κομμάτια της Ψυχής μας. Ο Διαλογισμός είναι πάνω από όλα ένα ΑυτοΓνωσιακό εργαλείο που μας βοηθά να βουτήξουμε στα βάθη της Εσωτερικής μας Γνώσης και να ανακαλύψουμε πληροφορίες για τον ίδιο μας τον Εαυτό που ούτε καν φανταζόμασταν. Προσωπικά βιώνω τον Διαλογισμό ως μια διαδικασία επικοινωνίας με τον Εσωτερικό Εαυτό μου και το Θεό μέσα μου. Μέσω του Διαλογισμού μπορώ και ηρεμώ το Νου και την προσωπικότητά μου και λαμβάνω τις απαντήσεις που χρειάζομαι μέσα από την Εσωτερική μου Σοφία, μέσα από την Αλήθεια μου. Μέσω του Διαλογισμού συνδέομαι με αυτήν την Αλήθεια και καθώς καλλιεργώ αυτήν την επικοινωνία μου μαζί της συνειδητοποιώ πως πάντα την ήξερα και πάντα την άκουγα. Ο Διαλογισμός επίσης, βοηθά να συνδεθούμε και να καλλιεργήσουμε τη Διαίσθησή μας. Αυτήν την λεπτή φωνούλα που βρίσκεται πάντοτε μέσα μας και μας μεταφέρει τα μηνύματά της μέσω των συναισθημάτων, του σώματος και των σκέψεών μας. Ο Διαλογισμός είναι ο χρόνος που περνώ με τον Εαυτό μου και λαμβάνω τα μηνύματα του Θεού μέσα μου. Με το Διαλογισμό μου επιτρέπω να με ακούσω … να με αφουγκραστώ.  

Ο Διαλογισμός δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση θρησκευτική τελετή ή προνόμιο κάποιας θρησκείας. Ο Διαλογισμός αποτελεί αποκλειστικά και μόνον πνευματικό εργαλείο εξερεύνησης και ΑυτυΓνωσίας. Είναι ένας τρόπος ανάμεσα σε πολλούς , με τον οποίον μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να αφουγκραστούμε τον Εαυτό μας σε βάθος …! Στην αρχή ίσως το να βρεις μισή ή μία ώρα για τον Εαυτό σου, μία ώρα σιωπής και ηρεμίας πιθανόν να σου φανεί πολυτέλεια. Δεν πειράζει! Έτσι πίστευα και εγώ στην αρχή … τότε που εύκολα μιλούσε η συνήθεια ή η άρνησή μου στην αλλαγή. Ως κλασσικός ταύρος τότε δεν μου άρεσε η αλλαγή … το ξεβόλεμα … το να βγω έξω από τη ζώνη άνεσής μου. Μου άρεσαν τα γνωστά, τα οικεία, τα ήσυχα … εκεί που πάνω από όλα ένιωθα ασφάλεια. ¨όμως, σιγά σιγά με το διαλογισμό κατάλαβα πως αυτή η ασφάλεια είναι φαινομενική, πως δεν είναι καθόλου μα καθόλου αληθινή. Ήταν η ασφάλεια ενός μικρού παιδιού που περιμένει κάποιον να το πάρει από το χέρι και να του πει … ΜΠΟΡΕΙΣ!! ΠΡΟΧΩΡΑ!! Τότε και για όσο το χρειαζόμουν ή και κάθε φορά που το χρειάζομαι εμφανίζονται αυτά τα χέρια με κάθε είδους μορφή και γίνονται γέφυρα και έτσι εγώ εξερευνώ και νέες πτυχές του Εαυτού μου! Έτσι ΜΠΟΡΕΊΣ και Εσύ να ανακαλύψεις πολλές νέες πτυχές του Εαυτού σου, απέραντες νέες δυνατότητες, χαρίσματα, ικανότητες και ταλέντα πέρα από κάθε τρελή σου φαντασία! Το μόνο που χρειάζεται να πεις είναι … «ΒΑΣΙΚΑ ΜΠΟΡΩ … » και να ψάξεις για εκείνον τον άνθρωπο που σου ταιριάζει και που επιθυμεί να απλώσει τα χέρια σου και να γίνει η γέφυρα προς τις νέες σου πτυχές! Και όλα αυτά χάρη στην ηρεμία και ησυχία της διαλογιστικής κατάστασης!

 

Με την προσευχή μου μιλώ εγώ στο Θεό μέσα μου, στην Πηγή μου … τον ρωτώ ή του εκφράζω τις ανησυχίες τους φόβους ή τις επιθυμίες μου. Με τον Διαλογισμό δίνουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να λάβει απαντήσεις στις προσευχές μας. 

Διαλογιστείτε … ο Διαλογισμός μας φέρνει σε επαφή με το Θεό μέσα μας.

Με το διαλογισμό έρχεσαι σε επαφή με το Ύψιστο δυναμικό σου λαμβάνεις την καθοδήγηση που επιθυμείς! Χρειάζεται απλά να σιωπήσεις για να ακούσεις τις απαντήσεις ….ΜΠΟΡΕΙΣ!

error: ουπς... Όχι δεξί κλίκ.
Share This